Gezondheid, vitaliteit en vertrouwen.

Kickboxing Institute gaat uit van de drie-eenheid gezondheid, vitaliteit en vertrouwen. Doordat deze drie belangrijke componenten centraal staan, word je fitter en sterker dan je ooit bent geweest. Daarnaast zul je positiever en krachtiger in het leven staan door je goede shape en toegenomen zelfvertrouwen.

Maximale aandacht.

Bij Kickboxing Institute staat persoonlijke aandacht in elke training centraal. Niemand heeft exact hetzelfde doel. Niemand heeft hetzelfde lichaam en iedereen staat op zijn eigen manier in het leven. Jij bent uniek en verdient een op maat gemaakt trainingsprogramma. Om te kunnen garanderen dat al onze leden de aandacht krijgen die ze verdienen, trainen we altijd in groepen van maximaal 14 personen. Wil je liever een op een trainen? Er staan verschillende gediplomeerde en enthousiaste Personal trainers voor je klaar.

Full body.

De workouts van Kickboxing Institute zijn zo effectief omdat je alle spieren in je lichaam aanspreekt. De trainingen zijn divers en uitdagend. Zo wordt er gebruik gemaakt van aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval cardio training, aangevuld met specifieke kracht, coördinatie- en flexibiliteit oefeningen. Onze professionele (kickboks)trainers begeleiden jou optimaal zodat je op een verantwoorde manier snel resultaat ziet en voelt. Je startniveau maakt niet uit, iedereen ontvangt van ons een training dat past bij waar je op dat moment staat.

Iedereen is welkom.

Wij maken geen onderscheid in wie bij ons komt sporten: ervaren of onervaren sporters, individuen of groepen, sportteams of werknemers van bedrijven. Iedereen is welkom.

Voor kinderen, verenigingen en bedrijven bieden wij aparte programma’s aan.

Doelen tijdens de kickboks workouts
Wat anderen zeggen
 • Kickboks technieken
 • Conditieopbouw
 • Vetverbranding
 • Stressontlading
 • Spanning ontlading
 • Opbouw zelfvertrouwen
 • Krachtopbouw van het lichaam
 • Balans tussen lichaam en geest
 • “Sinds een jaar werken wij samen met Kickboxing Institute: een keer per week komt Vittorio Verrier bij ons voor een uitdagende kickboxing workout. Wanneer het weer het toelaat zijn we buiten. Het is ongelofelijk om te zien wat dit ons team heeft gebracht. We hebben elkaar op een hele andere manier leren kennen en dat werkt door op de werkvloer. We zijn hechter geworden. En een stuk fitter, want van een hele dag achter de computer zitten wordt niemand blij. Ik kan wel zeggen dat deze training een van de hoogtepunten van onze werkweek is.”

  Dolphiq
 • “We moeten best ver fietsen om op school te komen en onze ouders vonden het een goed idee om te leren hoe we ons weerbaar kunnen opstellen, mocht dat een keer van pas komen. Eerst wilden we niet, maar na een proefles bij Kickboxing Institute waren we meteen enthousiast. Het is hier super gezellig en de lessen zijn echt te gek!”

  Roos & Lot (13)
 • Sinds ik naast voetbal ook kickboks, ben ik veel sneller geworden en minder snel moe. En wat ik ook wel heel tof vind, is dat ik meer spieren heb gekregen. Soms win ik nu zelfs met armpje drukken van mijn broer!

  Rolf (11)
 • “Ik ben de kleinste van de klas en daar worden soms grapjes over gemaakt. Maar nu ik op kickboksles zit vind ik de grapjes niet stom meer. De meester zegt dat hij vindt dat ik heel hoog kan trappen en dat maakt me trots. En dat ik klein ben vind ik nu niet erg meer.”

  Kiki (8)
 • “Drie jaar geleden kwam Michael (38) bij me trainen. Hij voetbalde op hoog niveau, maar was geveld door een hernia. We hebben de tijd genomen en hebben vooral veel aandacht besteedt aan zijn core. Dit vormt dé basis om rugklachten te voorkomen of te te verminderen. Het is onvoorstelbaar om te zien welke progressie Michael heeft doorgemaakt. Hij heeft geen rugklachten meer en is naar eigen zeggen nog nooit zo fit geweest als nu. Iedereen is in staat om de basis van een goede kickboxtechniek aan te leren, dus ik hoop nog veel meer mensen zoals Michael te mogen begeleiden.”

  Vittorio Verrier
 • “De sfeer bij Kickboxing Institute is uniek: positief en vertrouwd. Acht maanden geleden ben ik begonnen met de kickboks workouts nadat ik in korte tijd twee kinderen heb gekregen. Ik was doorlopend moe en totaal niet gelukkig meer met mijn lichaam. Maar sinds ik twee keer per week bij Kickboxing Institute train, ben ik in korte tijd veel fitter en sterker geworden. Ik kan beter omgaan met de gebroken nachten en heb doorlopend een goede dosis energie.”

  Merel (38)
Premium kickboks workouts

Wil je een-op-een trainingen of met je eigen groep een kickboks workout volgen, dan is dat bij Kickboxing-Institute mogelijk met Premium Kickboxing.

De voordelen Premium Kickboxing zijn dat jullie zelf de groep samen stellen. Buitenstaanders worden niet toegelaten tot jullie groep. De les wordt op een dag naar keuze en tijd vastgelegd voor een bepaalde periode.

De training heeft een duur van 60 minuten, waarin wordt gewerkt aan de techniek van het kickboksen, conditie, kracht en lenigheid.

In de Premium pakketten zit de HRV-Test inbegrepen, zodat we gezamenlijk een optimaal resultaat kunnen behalen uit de trainingen. We maken een persoonlijk profiel aan, waarin we de ontwikkelingen bijhouden.

Locaties kickboks workouts
Bussum

Adres:

Eerste Industriestraat 11 Bussum

Lesschema Bussum

Naarden

Adres:

IJsselmeerweg 100 Naarden

Lesschema Naarden

Laren

Adres:

Schapendrift 62 Laren
(in het pand van Family Fitness)

Lesschema Laren

Weesp

Adres:

Achtergracht 66A Weesp

Lesschema Weesp

Baarn

Adres:

Nieuwstraat 5a Baarn

Lesschema Baarn

Zaltbommel

Adres:

Hogeweg 65 Zaltbommel

Lesschema Zaltbommel

Inschrijven Bussum
Inschrijven Naarden
Inschrijven Laren
Inschrijven Weesp
Inschrijven Baarn
Inschrijven Zaltbommel